AWAKEN TRAINING 4-DAY SCHEDULE - ESTIMATED

NOTE: ALL TIMES ARE ESTIMATES, PLEASE CHECK WITH YOUR TRAINER!

DAY ONE - THURSDAY

ACTIVITY	TIME/DURATION	
Team Grounding	8:30 AM (1 HOUR)	
Welcome	10:00 AM (5 - 10 MIN)	
Introductions	30 - 35 MIN	
Context	1.5 HOURS	
Why Here	12:30 PM	
Purpose Statement	10 - 15 MIN	
Ground Rules	12:45 PM	
Break – 30 min when the last participant leaves the room		
Time Confront	2:15 PM - 4:00 PM	
Participant Introductions	4:00 - 4:15 PM	
Trios	4:15 PM (1 HOUR 15 MIN)	
Back End	15 MIN	
Dinner Send Off	15 MIN	
	Break - 1 ½ hours	
Confront	7:30 PM (30 - 45 MIN)	
Feedback T-Up	8:00 - 8:15 PM (30 - 45 MIN)	

Back End	30 MIN
Pray & Send-Off	10:00 - 10:30 PM

DAY TWO - FRIDAY

ΑCTIVITY	TIME/DURATION
Friday Sharing	10:00 AM
Homework Confront	11:00 - 11:30AM (larger 30+ groups 12:00 PM - 12:30 PM)
How Long?	1:00 - 1:15PM/2:00 - 2:15PM
Homework Completion Time	Usually no more than an hour.
Debrief	10 MIN
Confession T-Up	30 MIN
Break - 30 minutes	
Confessions	4:30 - 5:30 PM (Takes a little over an hour)
Break – 1 ½ hours	
Life Boat Exercise	Start by 7:15 PM, earlier if 40+ people
Life Boat Story	5 - 15 MIN
30 seconds	30 SEC x # participants
5 minutes	5 MIN
Debrief	1 HOUR
Voting T-Up	10 MIN

Voting	Based on # participants
Count Down	5 - 7 MIN
Last Messages	20 - 25 MIN
Epitaphs	15 - 20 MIN
Back End	20 MIN
Wrap Up	10:00 PM

DAY THREE - SATURDAY

ΑCTIVITY	TIME/DURATION	
Open Sharing	10:00 AM	
Break - Set alarm for 2 PM, 30 minutes		
Open Sharing	2:30 - 3:45 PM	
Giving Taking T-Up	20 30 MIN	
Exercise	5 - 10 MIN	
Giving Taking	Start 3:45 - 4:15PM, depending on # of participants 15 - 20 MIN total	
Debrief	30 - 45 MIN	
Weeping Wailing T-Up	5:30 PM	
Break - 6:00 PM 1½ hours.		
Weeping Wailing	7:30 PM	
Worship Groups &Offering T-Up	10:00 PM	

DAY FOUR - SUNDAY

ΑCTIVITY	TIME/DURATION
Team Grounding & Training Start	8:00 or 8:15 AM, start at 9AM
Tell Your Story	9:25AM (after music/dancing)
Debrief	10:50 AM (20 MIN)
Position vs. Stand	15 MIN
Be Do Have	15 MIN
Tee Up Next Big Risk	10 MIN
Picture	10 MIN
Break – at 12:00 for 1 hour	
Q&A, Packets and Offering T-Up	1:00 PM (1 HOUR)
Sunday Celebration	Open doors at 2:00 PM (2.5 HOURS depending on # of groups, about 15 - 20 MIN per group)
Rededication & Altar Call	15 MIN
Communion	15 MIN
Intro Opportunities to Serve	30 MIN
Welcome Guests	5:30 PM (30 MIN)
Check in on Value Received & Then T- up and Receive Offering	15 MIN
Give Charge to Participants and Dismiss	END BY 6:30PM